Нео

Корисне посилання: платформа Mindly, яка надає безкоштовну психологічну допомогу українцям

Сейчас читают: 991
cosmo.com.ua

В Україні створили платформу Mindly, яка дозволяє отримати безкоштовну психологічну допомогу онлайн. Мета проєкту — зробити послуги професійних психологів доступними для кожного українця.

Для реєстрації на платформі достатньо банківської картки, за допомогою якої сервіс ідентифікує українців. Засновники зазначають, що психологи, які надають свої послуги у рамках соціального проєкту, отримують сплату за всі проведені сесії. «Ми вважаємо, що неможливо отримати якісну консультацію, якщо ти психолог-волонтер.

Як бізнес, увесь прибуток — 25% комісії за платні консультації — ми реінвестуємо у безкоштовні консультації. Ви можете придбати консультацію для себе і таким чином допомогти тим, хто її потребує, або зробити офіційний донейт», — розповідає засновник Mindly Дмитро Подолєв.

Перевагою платформи є те, що людина може безкоштовно отримати не одноразову консультацію, а повноцінну довгострокову терапію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA