Сша люди Нео Сша

«У перші місяці ніхто не спав»: Ольга Кудіненко про роботу фонду «Таблеточки» під час війни та евакуацію онкохворих дітей

Сейчас читают: 736
womo.ua

Ольга Кудіненко — засновниця українського благодійного фонду онкохворим дітям «Таблеточки», фандрейзер та член опікунської ради дитячої лікарні Охматдит.

Ще до війни вона разом з мамою та донькою виїхала за кордон, плануючи повернутися в Україну, але ці плани скасувала війна. У проєкті «Незламні» вона розповіла, як фонд допоміг евакуювати онкохворих дітей з небезпечних територій, про заснування фонду у США та допомогу українцям з-за кордону. «Початок року був сповнений сподівань на розвиток фонду» Останні 11 років я займаюся благодійною діяльністю — фондом «Таблеточки».

Моя задача у фонді — це робота із нашими стратегічними партнерами, стратегічне бачення та розвиток фундації. Останні два роки працювала з командою над одним великим проєктом.

Якраз за місяць до війни ми зустрілися з консультативною радою цього проєкту, проговорили плани на рік. За тиждень до війни зустрілися із потенційним партнером, отримали першу обіцянку про пожертву — йдеться про десяток мільйонів доларів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA