Нео UAnimals

«ЛАПКА ТУРБОТИ»: UAnimals запустив збір коштів на лікування та харчування постраждалих від війни тварин

Сейчас читают: 820
womo.ua

Благодійний фонд UAnimals запустив доброчинну ініціативу, у рамках якої українців закликають придбати наліпку «ЛАПКА ТУРБОТИ» і таким чином зробити свій внесок у підтримку постраждалих від війни тварин, що перебувають у притулках.

Кожен охочий може приєднатись до кампанії та придбати «ЛАПКУ ТУРБОТИ» за 10 грн у крамницях товарів для тварин MasterZoo або у його інтернет-магазині. «Українці вже здивували світ своєю самоорганізацією та вмінням зібрати начебто непідйомні гроші.

Тому я переконаний, що разом ми зможемо потурбуватись про добробут і здоров’я наших найближчих чотирилапих друзів. Придбана «ЛАПКА ТУРБОТИ» стане не тільки вашим внеском у підтримку тварин, але й наочним нагадуванням про цінність людяності навіть у найнесприятливішому контексті», — коментує керівник департаменту маркетингу MasterZoo Олексій Кокшаров.

Ініціатива охопить притулки для тварин у регіонах, що найбільше страждають від російської агресії, на деокупованих територіях та областях, що зазнають регулярних обстрілів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA