місто Лондон місто Берлін Нео Перші кадри місто Лондон місто Берлін

Перші кадри зі знімань третього сезону «Емілі в Парижі»

Сейчас читают: 183
vogue.ua

Емілі Купер повернулася. Після підтвердження у січні, що нас очікують щонайменше ще дві частини серіалу «Емілі в Парижі», Netflix розпочав знімання третього сезону, де Лілі Коллінз зображена на вулицях Парижа під час знімань з актором Лукасом Браво.

Отже, що вже відомо про наступну частину серіалу «Емілі в Парижі»? По-перше, повертається практично весь акторський склад, в тому числі Браво в ролі Габріеля, Камілла Разат в ролі Камілли, Ешлі Парк в ролі Мінді та Філіппін Леруа-Больє в ролі Сільві.

Люсьєн Лавісконт, який з’явився в ролі Альфі в останньому сезоні, також отримав статус регулярного серіалу, а це означає, що безладне романтичне життя Емілі скоро стане ще складнішим.

Враховуючи, що знімання зараз відбувається у столиці Франції, дуже ймовірно, що Емілі вирішила знову залишитися в Парижі. Ті, хто бачив минулий сезон, пам’ятають, що він закінчився кардинально, коли Емілі довелося вирішувати, чи зайняти керівну посаду в Чикаго, чи залишити компанію й працювати у власній фірмі Сільві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA