Перші кадри

"Венздей": перші кадри нового серіалу Тіма Бертона про сімейку Адамсів

Сейчас читают: 665
vogue.ua

Вже зовсім скоро на нас очікує зустріч з колоритними персонажами сімейки Адамсів - у новому серіалі Netflix "Венздей". Він розкаже про Венздей Адамс - бліду дівчинку з двома косичками, яка любить павуків, рідко посміхається та дуже допитлива.

Працює над серіалом режисер Тім Бертон. Головну роль грає 19-річна американська акторка Дженні Ортега. До неї доєдналися Кетрін Зета-Джонс і Луїс Гусман, які грають Мортішу і Гомеса, і Ісаак Ордонез, який грає її брата Пагслі.

Також у серіалі з'являться Гвендолін Крісті, зірка "Гра престолів" та "Піщаного чоловіка" та Крістіна Річчі, яка грала Венсдей в фільмі "Сімейка Аддамсів" в 1991 році.

На перших чорно-білих кадрах, що прилюднив Netflix, можна побачити всю сімейку: Мортішу Адамс у підкреслено сексапільному вбранні, Венздей у готичному платті з комірцем, Гомеса з розкішною зачискою та Пагслі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA