благодійність проєкт

У Макарові стартував соціальний урбаністичний проєкт «Наше місце»

Сейчас читают: 154
womo.ua

17 липня 2023 року. Група дорожньо-будівельних компаній RDS починає соціальний проєкт «Наше місце». Він спрямований на ревіталізацію занедбаних або ушкоджених громадських просторів у малих містах, які постраждали від російсько-українського конфлікту.

Основна мета — вдихнути нове життя в ці громади та сприяти їх демократичному розвитку. Компанія вирішила сфокусувати саме на малих містах та селищах, яким часто приділяють менше уваги та фінансування, як порівняти з обласними центрами та столицею. «Наше місце» стартує з Макарівською громадою, яка сильно постраждала від російсько-української війни в лютому-березні 2022 року.

За оцінками влади, були знищено чи пошкоджено близько половини будівель громади, серед них — приватні та багатоквартирні будинки, інфраструктурні обʼєкти, заклади культури та освіти тощо.

Хоча наразі тривають роботи з відновлення житлового фонду в Макарові, громаді все ще бракує громадських місць для якісного проживання та дозвілля. Читайте також: Географія знищеного українського надбання росіянами: фото зруйнованої інфраструктури Концепція відновлення Макарівської громади підкреслює важливість Панського парку для місцевих: понад 40 % опитаних підтримують його доброустрій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA