Україна місто Київ місто Орел місто Львів місто Одеса YouTube музика прем'єра Україна місто Київ місто Орел місто Львів місто Одеса

"Як звучить світ…Україна" музичний тревел проєкт тепер на телебаченні

Сейчас читают: 192
hochu.ua

Перший в Україні й світі музичний тревел-проєкт "Як звучить світ…Україна" побачать на телебаченні. Наталія та Євген Синельникові — творче подружжя співзасновниці й генеральної продюсерки креативної агенції BADOEV.ID та відомого українського режисера і ведучого "Орел і Решка", "Вдома краще", "Крафтові Мандри", співзасновника YouTube-каналу "УкрЮтюбПроєкт".

Минулого року вони вирішили створити власний проєкт, в якому буде передана краса і самобутність України через музику, притаманну кожному місту, його історії, видатним особистостям та архітектурі.

Тому, озброївшись звукозаписним приладом, вирушили країною збирати її "звучання". Творча команда запросила до співпраці у проєкт на роль ведучого і композитора відомого українського саунд-продюсера, аранжувальника Євгена Філатова, лідера музичного проєкту The Maneken.

Подорожуючи українськими містами під час війни й повітряних тривог, зустрічаючись з цікавими людьми, випробовуючи старовинні інструменти та акустику стародавньої архітектури, Євген Філатов збирав звуки з дуже важливою, кульмінаційною для кожного епізоду метою — написати унікальну для обраної місцевості музику.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA