Стиль Мода антитренд Тренд вулична мода літо 2023

Жахливі антитренди літа 2023, яким точно не місце у вашому гардеробі: 5 прикладів несмаку (ФОТО)

Сейчас читают: 300
hochu.ua

Бути стильною і почуватися комфортно - саме за таким принципом потрібно формувати свій гардероб. Якщо ж будете сліпо ганятися за останніми трендами, то доведеться щосезону змінювати одяг, взуття та аксесуари на те, що в моді зараз - у новому сезоні.

Сьогодні ми вирішили розказати про 5 жахливих антитрендів, яким не місце у вашому гардеробі. Якщо маєте такі речі, рекомендуємо дістати їх прямо зараз, приміряти ще раз і переконатися, що вони вам, ну, дуже потрібні.

Якщо ж такого відчуття не виникне - просто викиньте їх чи віддайте тому, на кому вони сидітимуть ідеально. Отже, “чорний список” немодних речей літа 2023 від trserial.

Читати також “Тиха розкіш” для вашого волосся: неймовірний тренд, з яким ви будете виглядати стильно та дорого (ФОТО) Читати також Піжамні штани — найкомфортніший тренд 2023 року: як і з чим їх носити (ФОТО) Читати також Відкриті плечі та поділ з рюшами: вчимося носити трендові сукні разом з Нікітюк та Квітковою (ФОТО) Раніше ми розповідали, як виглядати молодшою за свій вік.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA