Україна книги поради новини натхнення успішна жінка Україна

Пʼять надихаючих книг про жінок та для жінок: рекомендації фестивалю «Книжкова країна»

Сейчас читают: 634
womo.ua

Вже 25-28 квітня на ВДНГ пройде новий книжковий фестиваль «Книжкова країна». Протягом чотирьох днів близько 100 українських видавництв презентуватимуть читачам свої новинки та хіти сучасної української літератури.

WOMO розповідає про пʼять актуальних книг для жінок, які також можна буде знайти на фестивалі та які повною мірою розкривають усі аспекти жіночої сутності: сили, незалежності, сміливості та сучасності. Знову вільна Тамзен Фадаль, видавництво Фоліо Путівник складними стосунками — від завершення шлюбу й до нового життя.

Його аворка — відома американська журналістка, ведуча новин на WPIX Нью-Йорку, а за сумісництвом письменниця й продюсерка розважальних бродвейських шоу.

Книга є своєрідною спробою Тамзен допомогти жінкам вийти з великих життєвих змін упевнено та навіть із певною грацією. У цьому читачкам мають допомогти її авторські рецепти піклування про себе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA