Lake Studio Мода FROLOV українська мода благодійність українські бренди війна в Україні Lake Studio

Навіть посеред війни розцвітають квіти: нова колаборація SOVA x FROLOV

Сейчас читают: 344
womo.ua

Колекція прикрас є вже четвертою колаборацією бренду FROLOV та ювелірного дому SOVA. В центрі прикрас — дика троянда, що виросла в бабусиному саду.

Та сама квітка з дитячого спогаду, з теплого літнього вечора. Символічно, колаборація SOVA x FROLOV має важливу благодійну мету — відновлення та підтримка психологічного здоров’я дітей з благодійного фонду “Діти Героїв”.

Близько 8 тисяч дітей потребують індивідуальних консультацій психолога та реабілітації у зв’язку із втратою батьків, дому внаслідок війни, життя в окупації, травмою після вибухів та інших проблем.

На жаль, ця статистика збільшується. Частина коштів з продажу колекції SOVA x FROLOV буде передана для підтримки напряму психологічної реабілітації дітей з БФ “Діти Героїв”. Читайте також: Українські мотиви у весняних колекціях: одяг, аксесуари, посуд У найтемніші часи, коли війна залишає по собі слід, все одно проростають квіти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA