Україна місто Харків діти освіта навчання новини Україна місто Харків

Першу в Україні підземну школу невдовзі відкриють у Харкові

Сейчас читают: 306
womo.ua

У Харкові завершили будівництво першої підземної школи. Вже цієї осені нові класи зможуть прийняти до 900 учнів. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

Будівництво підземної школи анонсували восени 2023 року. Наразі майже готові перші 20 класів, які будуть працювати у дві зміни.

Школа облаштована насамперед за найвищими стандартами безпеки. Аналогічні навчальні заклади планують будувати і в інших районах міста, щоб якомога більше дітей могли безпечно отримувати освіту.

Подібні підземні школи також планують відкрити у Запоріжжі. Читайте також: В «Освіторії» оголосили конкурс на відбудову школи майбутнього Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Першу в Україні підземну школу невдовзі відкриють у Харкові appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA