Украина місто Київ День святого Миколая діти новий рік Різдво Украина місто Київ

У Києво-Печерській лаврі відкриється резиденція Святого Миколая: подробиці

Сейчас читают: 785
womo.ua

У дзвіниці заповідника «Києво-Печерська лавра» відкриють резиденцію Святого Миколая. Про це повідомляють у соцмережах. Читайте також: Адвент-календар різдвяних та новорічних фільмів: топ-31 Зазначається, що відвідувачі можуть написати листа святому Миколаю, зробити з ним фото й замовити бажання під аркою бажань: Читайте також: Адвент-календар новорічних мультфільмів: що подивитись з дитиною в грудні 2023 року Також покажуть роботи митців Національної спілки художників України, Київської державної академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука, оригінальні твори Асоціації майстрів клаптикового шиття України (Ukrainian Quilter’s Association) і дитячі малюнки художньої студії «Маленький принц» на різвяно-новорічну тематику.

Резиденцію буде відкрито щосуботи та щонеділі, а також 6, 19 та 25 грудня з 11:00 до 16:00 за адресою: вул. Лаврська, 9, Національний заповідник «Києво-Печерська лавра», Велика лаврська дзвіниця. Читайте також: У Києві відкрили виставку про традиції святкування Різдва: фото Потрапити до Святого Миколая можна за запрошенням.

Вартість відвідування – 100 гривень, дітям до шести років – безкоштовно. The post У Києво-Печерській лаврі відкриється резиденція Святого Миколая: подробиці appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA