День святого Миколая привітання свято вірші листівки

Привітання з Днем святого Миколая: красиві вірші та листівки

Сейчас читают: 445
womo.ua

Сьогодні, 6 грудня 2023 року, відзначається одне з найочікуваніших свят зими — День святого Миколая. В цей день заведено вітати носіїв імені Микола з Днем ангела, православних християн, дітлахів та всіх, хто вірить в дива.

Однією з найпопулярніших традицій цього свята було класти подарунки під подушку, дарувати солодощі та святкові листівки. Всі ці традиції на щастя збереглись в Україні до сьогодні. Читайте також: Що покласти під подушку рідним?

Ідеї подарунків на День святого Миколая від українських брендів Тому ми підготували для вас добірку найкращих поздоровлень з Днем святого Миколая в унікальних листівках та гарних віршах.

Також 6 грудня відзначається день Збройних сил України. Детальніше про свято, його традиції та ідеї подарунків для жінок та чоловіків, які служать в ЗСУ, читайте тут. Як привітати з Днем святого Миколая: привітання у віршах та листівках  В День святого Миколая Всіх зі святом вас вітаю!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA