місто Київ Євросоюз Галерея місто Київ Євросоюз

У Києві за підтримки Євросоюзу відбудеться мистецький пленер «Культурна мозаїка»

Сейчас читают: 320
womo.ua

08 липня 2023 року в галереї мистецтв «Лавра» за підтримки ЄС відбудеться мистецький пленер «Культурна мозаїка». Це ключовий публічний захід комунікаційної кампанії «Разом творимо.

Разом зберігаємо», яка інформує українців про підтримку Європейським Союзом української культури та мистецтва під час повномасштабної війни.

Разом з військовою, фінансовою, гуманітарною допомогою, ЄС надає життєво важливу допомогу українській культурі: завдяки їй було убезпечено, евакуйовано, збережено колекції музеїв, пришвидшено оцифрування експонатів та архітектурних пам’яток, що опинилися під загрозою знищення або викрадення через широкомасштабну російську війну.

Що вдалося зробити завдяки підтримці Європейським Союзом діячам культури України можна буде дізнатись і подивитись на  тематичному пленері «Культурна мозаїка» 8 липня 2023 року на території галереї Лавра в Києві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA