місто Київ культура Театр відпочинок дозвілля місто Київ

Культурний відпочинок у Києві: найцікавіші вистави 15-16 липня

Сейчас читают: 446
womo.ua

Зазвичай другий місяць літа вважається сезоном відпусток у театрах. Однак, поспішаємо розвінчати цей міф великою добіркою вистав, які покажуть в Києві на цих вихідних 15 та 16 липня. ТОП-10 вистав в столичних театрах 15-16 липня 15 липня: Вистава «Що сталося у зоопарку» Час: 18.00 Де: Національний театр імені Лесі Українки, вул.

Б. Хмельницького, 5 П’єса американського драматурга Едварда Олбі «Що трапилось у зоопарку» – перша в його творчій біографії, вона була написана всього за одну ніч.

Це своєрідний крик, зойк самотньої людини, яка шукає сенс свого існування. Герої п’єси, Пітер і Джеррі, випадково знайомляться неподалік від зоопарку, і це стає фатальною подією у їхньому житті.

Попри приналежність до різних соціальних верств, на різні способи життя, світогляди й навіть територіальну віддаленість, вони обидва виявляються однаково беззахисними перед викликами часу та суспільства.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA