місто Київ куди піти афіша місто Київ

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 1 та 2 липня

Сейчас читают: 486
hochu.ua

Готові зустрічати перші вихідні липня? Якщо ні, то не треба панікувати. Ми зібрали добірку найцікавіших заходів, які відбудуться у суботу та неділю в столиці.

Афіша, куди піти цими вихідними 1 і 2 липня в Києві — вже на HOCHU.ua! Читати також Які книжки читають Зеленські: президент і перша леді України з'явилися на відкритті "Книжкового Арсеналу" Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці.

Дивіться афішу на 1 та 2 липня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.Затишна лаунж-зона між каштанами з диванами та гамаками, добірна їжа, гарна музика, йога, малювання, консультації таролога та астролога, дитячі зони та багато іншого...

Не пропустіть Picnic на Арт-завод Платформа!Вперше в Україні виступить геніальний композитор Пол Ромеро. Вже цієї суботи він відправить глядачів у захоплюючу подорож минулими століттями завдяки своїй дивовижній музиці.У розпал літа, київські джунглі в KURENI живуть своїм неповторним життям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA