спорт здоров'я фігура фітнес

Відпочиваємо і стаємо стрункішими. 8 легких вправ у басейні для схуднення та підтримки гарної форми

Сейчас читают: 143
hochu.ua

У басейні можна не тільки відпочивати, а й робити свою фігуру стрункішою. Тренування в басейні — це ефективний спосіб займатися кардіо та силовими вправами з мінімальним ризиком виникнення травм.

Завдяки опору води, ви можете виконувати силові вправи без використання додаткових навантажень або спеціального обладнання. Крім того, вода знижує тиск на суглоби, тому тренування в басейні ідеально підходять для людей, які страждають на артрит або для відновлення після травм.Ось 8 простих вправ, які ви можете зробити у басейні.

Беріть на замітку!Встаньте в мілкій частині басейну, обличчям до протилежного боку, і почніть рух уперед. Поверніться та встаньте у вихідне положення, роблячи махи руками та імітуючи прискорену ходьбу.

Читати також Чи справді треба пити по 1,5 літра води на день? Експертна відповідь, якій можна довіряти на всі 100% Почніть з одного кінця неглибокої сторони басейну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA