місто Київ суд порно діти насильство сексуальне насильство місто Київ

У Києві засудили матір та її співмешканця за створення дитячої порнографії: подробиці та фото

Сейчас читают: 339
womo.ua

Ювенальні прокурори Деснянської окружної прокуратури міста Києва в суді довели вину матері та її співмешканця у виготовленні, розповсюдженні та примушуванні власних малолітніх дітей до участі у створенні дитячої порнографії.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора. Зазначається, що горе-матір та її співмешканця засуджено до 15 років тюрми за вчинення відносно дітей насильницьких дій сексуального характеру та розбещення (ч.

4 ст. 301-1, ч. 4 ст. 153, ч. 2 ст. 156 КК України). Читайте також: На Черкащині 19-річний хлопець зґвалтував 12-річну дівчинку: деталі Відомо, що жінка та її співмешканець, маючи на утриманні двох малолітніх дітей – 13-річного хлопчика та 12-річну дівчинку, застосовували відносно них насильство та примушували до участі у створення дитячої порнографії.

Відзняті матеріали вони розповсюджували через мережу Інтернет. Читайте також: У Польщі судять українку, яка катувала прийомних дітей та продавала їх педофілам: деталі Також у прокуратурі зазначають, що під час виготовлення дитячої порнографії матір та її співмешканець вчиняли відносно дітей насильницькі дії сексуального характеру та розбещували їх.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA