Нино Катамадзе місто Київ Концерт благодійність ЗСУ війна ВПО Нино Катамадзе місто Київ

Ніно Катамадзе дасть два благодійних концерти в Києві

Сейчас читают: 321
womo.ua

28 та 29 квітня у Києві з благодійними концертами виступить грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе, яка ще з 2014 року виступає проти війни в Україні. Читайте також: Інтерактивний науковий музей з безоплатним відвідуванням відкрився у ТРЦ Gulliver Зазначається, що в Києві у КВЦ “Парковий” Ніно виступить (о 19:00), у супроводі гурту «Insight», Папуни Шарікадзе і Георгі Хондзі Берішвілі. Читайте також: Гурт Scorpions виступить на Майдані Незалежності після перемоги України у війні Ці концерти продовжують серію благодійних подій від «Квартал-Концерту» у КВЦ “Парковий”.

Частина прибутку від кожного концерту буде направлена на допомогу ЗСУ та ВПО. Партнери заходів — БФ «За Луганщину» та громадська організація «ВПО України». Читайте також: У Києві фешн-блогери проведуть майстер-класи зі стилю: подробиці The post Ніно Катамадзе дасть два благодійних концерти в Києві appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA