наука Музей діти розвиток

«Відкривай портал у науку»: у Києві відкривається інтерактивний науковий музей

Сейчас читают: 489
womo.ua

У київському ТРЦ Gulliver відкриється інтерактивний музей «Відкривай портал у науку», організований за підтримки Малої академії наук.

Про це повідомляється на сайті ТРЦ. Зазначається, що з 31 березня у торгово-розважальному центрі Gulliver стартує інтерактивний музей «Відкривай портал у науку», організований за підтримки Малої академії наук та однойменного Музею.

Вхід у музей безоплатний за умови попередньої реєстрації. Читайте також: «Оселя голосів та історій»: в Україні створили платформу з українськими діалектами Читайте також: Рада схвалила реформу дошкільної освіти: що зміниться Дітям та дорослим розкажуть, як працює голограма, звичайний поршень та повітряний глушник.

Також у музеї відвідувачі зможуть взаємодіяти з кожним науковим експонатом. Читайте також: Як підтримати дитину, батьки якої на фронті: поради від Мінреінтеграції Читайте також: Вища освіта в Європі для українців: у Мінреінтеграції оприлюднили стипендійні програми Зазначимо, що музей працюватиме з 31 березня по 30 червня з 11:00 до 17:00 у будні, та з 11:00 до 19:00 у вихідні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA