місто Київ люди дискриминация Нео місто Київ

Прем’єра балету на одну дію «ДискриміНАЦІЯ» выдбудеться 21 жовтня

Сейчас читают: 473
womo.ua

Академічний театр «Київ Модерн-балет» за фінансової підтримки Українського культурного фонду 21 жовтня 2023 року презентує новий проєкт – балет на одну дію «ДискриміНАЦІЯ» на музику Георга Генделя та Валентина Сильвестрова.

Вистава відбудеться на сцені МЦКМ Жовтневий палац. Балет «ДискриміНАЦІЯ» – це хореографічна фантазія, що складатиметься із низки, на перший погляд, жодним чином не пов’язаних одна з одною новел-притч, які нелінійно й максимально узагальнено розповідатимуть про різні види дискримінації.

Поєднані неперервними рухами хореографії й внутрішнього життя, емоціями та розбіжностями людського суспільства, в якому як крапля води, схований весь Всесвіт та все Людство.

Об’єднані між собою ідеями, що пропагуватимуть цінності демократичного цивілізованого світу. Зосереджуватимуть увагу навколо проблематики явищ дискримінації та толерантності, зневаги та взаєморозуміння, усвідомлення людиною своєї ідентичності, формування модерної спільноти людей, яку ми називаємо нацією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA