спорт фитнес тренировки

У Києві відбудеться безкоштовне open air тренування з Наталією Гоцій

Сейчас читают: 873
cosmo.com.ua

18 липня з 10:00 до 12:00 проходитиме безкоштовне спортивне тренування з супермоделлю та інфлюенсеркою Наталією Гоцій. Воно відбудеться на локації Perfect Place, яка знаходиться у центрі Києва, на Венеціанському острові.

INTERTOP спільно із американським брендом спортивного одягу і взуття Skechers організовує подію для того, щоб об`єднати як новачків, так і справжніх поціновувачів спорту.

Тренування допоможе прокачати тіло та зарядитися енергією на весь наступний тиждень. Вести тренування буде українська супермодель та інфлюенсерка Наталія Гоцій, яка активно популяризує здоровий спосіб життя, регулярно знімає відео зі спортивними тренуваннями та публікує лайфстайл контент про моду, красу і моделінг.

Аудиторія Гоцій зможе наживо поспілкуватися з нею, взяти участь у спільному тренуванні та надихнутися на подальші заняття спортом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA