Афиша

У Голосіївському районі з’явилося нове поле для гри в футбол та баскетбол

Сейчас читают: 431
liza.ua

У Києві продовжуються заходи з поліпшення життя містян. Цього разу група компаній DIM презентувала нове безкоштовне поле для гри в футбол та баскетбол.Поки ти дізнавалася деталі про новий проєкт сортування й перероблення відходів від МакДональдз, з’явилася радісна новина для прихильників вуличної гри у м’яч.

У Голосіївському районі побудували новеньке поле для гри в футбол та баскетбол.«Ми впевнені, що поле прослужить довго жителям району і виховає кілька поколінь майбутніх спортсменів»,— коментують свій проєкт представники DIM.Тепер за адресою вулиця Академіка Глушкова, 9-Д, по сусідству з ЖК «Метрополіс» знаходиться професійне поле з наступними характеристиками:З такими даними діти та дорослі зможуть круто провести час в межах власного дому та займаючись улюбленим видом спорту.

Не гай часу та проводь вільний час з користю!Нагадаємо, раніше ми розповідали, як цього року проходитиме найкращий осінній фестиваль для музикантів — INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA