місто Лондон UNITED24 місто Лондон

У Голлівуді проведуть UkraineFilmFest для збору коштів на медичну допомогу для України

Сейчас читают: 786
womo.ua

EnoughTea Foundation за участю одного з найавторитетніших кінокритиків сучасності Леонарда Малтіна 20 листопада проведе у Голлівуді фестиваль українських короткометражних фільмів та виставку NFT, щоб активізувати збір коштів через UNITED24 на медичну допомогу для України. «Нам важливо у такий важкий час, по-перше, нагадувати світові, що українці досі борються за свою свободу та незалежність та потребують підтримки.

По-друге, ми прагнемо підняти загальний настрій і бойовий дух тут, у столиці, адже після 9 місяців повномасштабної війни всім українцям зараз нелегко.

Тому, сподіваємося, гарні новини про донати та слова підтримки від представників кіноіндустрії нам у цьому допоможуть», – каже директорка EnoughTea Foundation Анжеліка Грохольська.

До програми вечора включено такі кінострічки: «На своїй землі» Олександра Кирієнка, «Анна» Олеся Саніна, «Двері» Наталії Давиденко, «Запах поля» Андріани Ярмонової, «Віолончель» Олесі Моргунець, «Пам’ятай мене» Сергія Зейналова, «МА!» Богдана Железняка, «Папині кросівки» Ольги Журби, «Ілюзія контролю» Владека Занковського, «Переможець» Михайла Іллєнка, Адамівна» Олександра Бикова, «ІНО» Кадима Тарасова, «Кохання» Микити Лиськова, «Я, Робот» Романа Бордуна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA