люди Нео

Дівчатка із основної збірної продовжували тренуватися під авіаударами — Стелла Захарова про виступ Збірної України у Мюнхені та 3 медалі

Сейчас читают: 178
womo.ua

Напередодні війни олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Стелла Захарова прийняла пропозицію стати віце-президентом Федерації гімнастики України.

Розрахунок був правильним – олімпійська чемпіонка, яка не зникла після завершення спорту, а двадцять років без підтримки держави проводить власний міжнародний турнір, повинна була своїм сталевим характером допомогти вибороти 36 комплектів нагород нашим гімнастам.

І вона допомагала – під авіаційними ударами та ще й під носом у окупантів. Про виїзд спорсменів з тренувальної бази у Конче-Заспі під обсрілами, виступи на літніх змаганнях у мюнхені, контракт з італійським виробником спортивного екіпірування Sigua на 80 комплектів купальників для збірної України, Стелла Захарова розповіла в інтерв’ю WoMo.  Які рішення довелося приймати 24 лютого, аби врятувати Національну збірну зі спортивної гімнастики? Спортивна гімнастика – це одна з найбільших дисциплін у федерації.

36 комплектів нагород розігруються на кожному змаганні. Навчально-тренувальні збори – це все! Графік не можна порушувати! Я планувала 19 лютого їхати з чоловічою половиною нашої основної збірної на навчально-тренувальний збір до Японії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA