Україна Росія школа РФ Україна Росія

У 13 областях відновили навчання у школах — Шкарлет

Сейчас читают: 237
womo.ua

У 13 областях, після вимушених канікул унаслідок нападу рф, відновили освітній процес. Форма навчання залежить від безпекової ситуації у кожному регіоні та територіальній громаді.

Це погоджується з військовою адміністрацією. Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет. У 8 областях частково у громадах освітній процес розпочався, а частково продовжено канікули.

У 4 областях, де безпекова ситуація не дозволяє, навчання призупинено. Дя дистанційного навчання учні та вчителі можуть використовувати національну електронну платформу «Всеукраїнська школа онлайн», на якій розміщено уроки з усіх шкільних предметів для учнів 5-11 класів, та вона є постійно доступною.

Платформа є доступною за межами України і її використовують у понад 120 країнах світу. Тому діти з України, які тимчасово евакуйовані, можуть користуватися нею і продовжувати навчання відповідно до українських освітніх програм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA