Нео

Дистанційні платформи для навчання, саморозвитку та отримання інформації

Сейчас читают: 628
vogue.ua

Команда Міністерства освіти і науки України спільно з партнерами започаткувала низку корисних освітніх ресурсів, а також сервісів, що надають психологічну допомогу.

Vogue. ua розповідає про деякі з них. "Всеукраїнська школа онлайн". Платформу, що містить відеоуроки, конспекти та тестові завдання, можуть використовувати не лише діти, а й дорослі.

Для зручності було розроблено й мобільний застосунок. "Навчання без меж" – спільний освітній проєкт МОН, Міністерства культури та інформаційної політики, українських телеканалів ПЛЮСПЛЮС, "Піксель" та регіональних каналів Суспільного мовника, а також платформ онлайн-телебачення. "Освітній Хаб – EduHub.

in. ua" запровадили щоденні онлайн-зустрічі із сертифікованими психологами Асоціації інноваційної та цифрової освіти. "НУМО" – платформа розвитку дошкільнят, дитячий онлайн-садок з відеозаняттями для дітей віком від 3 до 6 років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA