школа адаптация війна

Нове середовище та нова школа: Як допомогти адаптуватися і не нашкодити

Сейчас читают: 199
womo.ua

Майже місяць триває війна, розпочата росією проти України. За цей час понад 1,5 млн дітей було евакуйовано за кордон. Понад 3 млн — були вимушені ховатися від бомбувань та обстрілів у безпечніших регіонах України.

Ночі в бомбосховищах, дні в дорозі, відірваність від друзів та звичного середовища далися взнаки. Одні діти відчувають злість та тривогу, інші мають проблеми зі сном чи харчуванням.

Частина все ж готується відвідати свої перші уроки за кордоном. Порадами про те, як допомогти дітям безболісно адаптуватися в новому для них середовищі та проробити негативні події минулого, поділилася психологиня Галина Волошина у Viber-спільноті «Школа_інфо».

Попри війну, спільнота надає дітям можливість здобувати освіту, а також ділиться корисними порадами для батьків та вчителів. Скільки може тривати період адаптації до нової країни та школи Необхідно від 6 місяців до року для адаптації до нової країни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA