Індія Украина Індія

Три причини відвідати Хмельницький на романтичний вікенд

Сейчас читают: 858
cosmo.com.ua

Найкращий подарунок на День закоханих у час закритих кордонів — подорож, що легко спланувати та здійснити. Водночас вона гарантовано наповнить вас враженнями культурними, естетичними й гастрономічними та ще більше закохає в Україну.

Прямуємо до Хмельницького!  1. Новий бутик-готель Potocki Лютневі прогулянки не такі вже й романтичні і красу зимової погоди краще споглядати крізь вікно у затишному інтер`єрі.

Особливо вдвох і особливо коли це вікно дизайнерського номеру у готелі. Наша рекомендація - бутик-готель Potocki у центрі Хмельницького з тематичними дизайнерськими номерами.

Тут цілий поверх присвячений різним сторінкам з життєпису графа Юзефа Потоцького, його хоббі, подорожам та пригодницькому духу кінця 19 сторіччя. “Залізничний”, “Індія” або “Дзеркальний короп” — уже за назвою можна обрати яку з історій графа вам хочеться дізнатися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA