Від пацанки до панянки От пацанки до панянки pazanki

П’ять причини спонтанно проявити доброту

Сейчас читают: 374
liza.ua

Наталія Борисова розказала, в чому позитивний ефект від добрих справСьогодні, 17 лютого, світ відзначає День спонтанного прояву доброти.

Ідея проста – безкорисливо зробити для когось щось хороше. А найголовніше завдання – нагадати людям, що вони можуть робити добрі вчинки не лише раз на рік, а щодня.

Психологи твердять, що добрі вчинки роблять нас щасливішими і навіть здоровішими. Психологиня реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) Наталія Борисова пояснює, в чому ж позитивний ефект від добрих справ.– На фізичному та психологічному рівні людина почувається краще, коли є частинкою позитивних змін, – каже Наталія.– Допомагаючи іншим, ми поліпшуємо власне здоров’я, – каже психологиня. – Наша самооцінка збільшується на 31%, а рівень стресу знижується на 36%.

Таким чином афоризм «допомагаючи іншим, ми допомагаємо собі» виявився науково доведеним.– У той час, як стрес має неприємну здатність змушувати нас хворіти, участь у добрих справах справляє протилежний ефект, – пояснює Наталія.–

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA