Украина благодійність донат успішні жінки допомога ЗСУ Украина

Новий рекорд: під час третього сходження на Еверест альпіністка Антоніна Самойлова «занесе» туди автора донату для ЗСУ

Сейчас читают: 815
womo.ua

Майже стратосфера, відсутність кисню, круті та дуже небезпечні схили гори, екстремальні температури до -50 градусів та штормовий вітер до 320 км/год: українська альпіністка Антоніна Самойлова планує встановити новий рекорд — стати першою українською альпіністкою, що зійшла на Еверест тричі та «підняти із собою» фото А3 будь-кого, хто зробить донат для «Госпітальєрів».

Антоніна була єдиною з України, хто заніс наш прапор на Еверест в 2022 році. Тоді альпіністка йшла з закликом «Stand with Ukraine». Читайте також: Перша українська альпіністка, яка двічі підкорила Еверест: фото У 2023 році Тоня зробила історичне відео — першу в світі дронову зйомку на вершині Евересту з українським прапором.

Це відео набрало мільйони переглядів та моментально розлетілося по українським та закордонним ЗМІ вкотре нагадавши світу про війну в Україні.

Цьогорічна місія альпіністки ще важливіша, адже за три роки війни українці втомилися, а новини про війну пішли з головних шпальт міжнародних газет.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA