фільми жінки кіно

8 фільмів про жінок у стилі WoMo

Сейчас читают: 317
womo.ua

Жінки — вони такі різні: вразливі й ніжні, цілеспрямовані й успішні, амбітні й горді… І недарма ж відзначають таку їхню дивовижну якість, як багатозадачність, що трансформується у справжній спосіб життя.

8 фільмів саме про таких жінок ми й зібрали для вас у сьогоднішній нашій добірці. Ерін Брокович / Erin Brockovich 2000, Трилер/Документальний Біографічний фільм, заснований на реальній історії правозахисниці Ерін Брокович.

Вона — самотня жінка з модельною зовнішністю, трьома дітьми та відсутністю перспектив у кар’єрі. Але своєю впевненістю, чарівністю та цілеспрямованістю Ерін готова змінити свою долю раз і назавжди. Читайте також: Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів Сильна жінка / Riding in Cars with Boys 2001, Комедія/Драма Ще одна біографічна картина, що розповідає нам історію матері-одиначки, яка зберігає свою любов до життя і прагне чогось досягти, попри всі ті нещастя і біди, які випали на її долю.

І свого вона доб’ється: виростить сина і напише ту книгу, за якою і поставлений цей життєствердний фільм. Чарівна Марта / Bella Martha 2001, Драма / Мелодрама / Комедія Картина оповідає про жінку, яка живе практично заради своєї роботи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA