Мода тренди 2022

Топ-7 наймодніших принтів 2022

Сейчас читают: 666
cosmo.com.ua

Різноманітні різновиди клітинки, фантастична абстракція, романтичні квіти — цього року різноманіття трендових принтів не знає меж.

Дизайнери як подарували свіжий подих позачасовій класиці, так і винайшли зовсім нові незвичні рішення. Скоріше гортай вниз і знайомся з наймоднішими принтами 2022 року. Тигровий Беручи до уваги те, що цей рік проходить під знаком Тигра, було б вкрай несправедливо, якби йому не відвели важливу роль у модних колекціях.

Тож цього року тигрові смужки будуть не лише приносити удачу, а й допомагати тобі створювати стильні образи.  Геометрія З минулих десятиріч до нас повернеться ретро-естетика, яка буде втілюватися у найрізноманітніших формах: трикутниках, трапеціях, овалах і хаотичних візерунках.

Тож настав час згадати уроки геометрії та оголосити змагання на найепатажніший принт сезону. Тай-дай Цей фантастичний принт — ще одна данина поваги моді минулого сторіччя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA