Нео тренди 2022 білизна

Ставка на комфорт: головні тренди білизни у 2022 році

Сейчас читают: 782
cosmo.com.ua

Спокуслива, а разом із тим комфортна і для будь-яких випадків життя — саме такою повинна бути трендова білизна. Напередодні дня святого Валентина засновниця українського бренду білизни Fox Lingerie Юліана Гензель розповідає, на що варто звернути увагу у 2022 році та які комплекти обрати.   Поєднання комфорту та сексуальності Комфорт у 2022 році без проблем можна поєднувати із сексуальністю.

Мереживна прозора білизна не сковує рухи, прилягає до тіла, підкреслює вигини та підтримує форми.  Боді Універсальність боді в тому, що воно може бути як у ролі спідньої білизни, так і добре поєднуватися з джинсами та жакетом для виходу.

Якщо в голові немає ідей, що одягти, обирай боді й ніколи не помилишся. Актуальні напівпрозорі, боді яскравих кольорів і моделі, що щільно прилягають до тіла та імітують «другу шкіру».  Корсети Реверанс вікторіанській епосі бренди роблять умовно, адже дискомфорт від корсетів залишився далеко в минулому.

Зараз актуальні не лише моделі зі шнурівкою ззаду, але й спереду, корсети, які можна одягати поверх оверсайз сорочки або футболки, під піджак або як самостійний елемент образу. Панчохи та пояси Найлаконічніший комплект білизни завдяки панчохам з поясом та підтяжками заграє по-новому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA