Орландо Блум місто Лондон кіно кар'єра знаменитості вибір редакції Орландо Блум місто Лондон

Інтелігентний екстремал Орландо Блум: «Саме через жінок я став актором»

Сейчас читают: 578
womo.ua

Він віртуозно вправляється з луком і стрілами, вміє смішно ворушити «ельфійськими вушками», однаково легко втілюється у морського вовка чи античного героя та зворушує жіночі серця.

Британець, що підкорив Голлівуд, вже багато років знімається лише у знакових фільмах з величезними касовими зборами. Шлях до тріумфу Орландо Блум з тих небагатьох акторів, хто з майбутньою професію визначився ще в дитинстві.

Про свої амбітні плани він заявив батькам у 9 років. І все подальше життя Блума стало безперешкодним рухом до мрії. У 16 років йому пощастило: декілька сезонів він грав на сцені одного з найпрестижніших молодіжних театрів Лондона.

Бонусом за талановиту гру став грант на навчання в британо-американській академії драматичного мистецтва. Тоді ж він почав працювати з особистим агентом і завдяки його старанням потрапив на великій екран з маленькою роллю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA