серіали фільми кіно фільми для жінок

Топ-5 найцікавіших серіалів для жінок за 2023 рік: трейлери

Сейчас читают: 644
womo.ua

Підбиваючи підсумки 2023 року, можемо з певністю сказати, що 2023 рік був багатим на кіно, серіали, мультфільми тощо. Навіть попри страйк американських працівників кіноіндустрії й призупинення чи перенесення зйомок та випуск кінопродукту, глядачам є з чого вибирати й що дивитися сьогодні.

Ми підібрали для  вас список найкращих серіалів за 2023 рік, які досі популярні. У цій добірці ви знайдете феміністичний драматичний серіал, захопливий детектив та готичний драматичний мінісеріал жахів, а також науково-фантастичний антиутопічний телесеріал та драматичний трилер. Читайте також: Що подивитись на Netflix у січні 2024 року: 27 найочікуваніших фільмів та серіалів Які серіали дивитися у 2024 році: 5 найкращих за минулий рік Бункер «Таємниця бункера», або «Бункер» — американський науково-фантастичний антиутопічний телесеріал, створений Ґремом Йостом за мотивами однойменної серії романів письменника Г’ю Гоуї.

Дія відбувається в антиутопічному майбутньому, де громада існує у гігантському підземному бункері, що складається зі 144 рівнів.

10 000 людей живуть у бункері на глибині сотень поверхів під землею. Чоловіки та жінки живуть у суспільстві, повному правил, які, на їхню думку, покликані їх захистити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA