Педро Альмодовар фільми кіно знаменитості Педро Альмодовар

Тільда Суінтон зіграє у наступному фільмі Педро Альмодовара

Сейчас читают: 571
womo.ua

Про новий англомовний проєкт метра іспанського кіно розповідає The Film Stage. Альмодовар вже звертався до фільмів англійською мовою, коли вирішив зняти короткі метри «Дивний спосіб життя» (з Педро Паскалем та Ітаном Хоуком) та «Людський голос».

В останньому також знімалася Тільда, і фільм виглядав як моновистава актриси. Та режисер вважає, що то була лише розминка, щоб звикнути до праці з англомовними акторами, і попереду на нього чекають нові великі роботи. Читайте також: Американська режисерка вперше очолить журі Каннського кінофестивалю Дія фільму, який отримав назву «Кімната по сусідству», розгорнеться у Нью-Йорку, а у центрі сюжету глядачі побачать трьох головних акторок, чиї долі тісно переплітуться між собою.

Одна серед них англійка – це, власне, Суінтон, а дві інші – американки. Альмодовар зізнався, що одразу визначився з вибором всіх троьох акторок і всі вони одразу погодилися на зйомки.

До речі, саме Тільда вмовила двічі оскароносного 70-річного режисера зняти першу стрічку англійською мовою «Чоловічий голос».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA