фільми кіно кіновиробництво фільми для жінок найкращі фільми

Найбільший гігантський кіномонстр усіх часів: 14 фільмів про Кінг Конга

Сейчас читают: 136
womo.ua

Коли справа доходить до кіномонстрів, «Кінг-Конг», безперечно, є одним із найвідоміших і вічних фільмів. У той час як «Дракула» і «Франкенштейн» випередили його на великому екрані, «Кінг-Конг» унікальний тим, що він є повністю кінематографічним творінням.

Він бере свій початок у фільмі без попереднього вихідного матеріалу. Його статус гігантського монстра створив цілий піджанр фільмів, які згодом надихнуть інших кінематографічних створінь, як-от Ґодзілла та Гамера.

Кінг-Конг як франшиза персонажів і фільмів став одним із найвідоміших імен в історії розваг. З моменту свого дебюту в 1933 році гігантська горила з’явилася в багатьох фільмах, від високобюджетних рімейків до дешевих анімаційних фільмів, й навіть кросоверів з Ґодзіллою.

Ось усі фільми франшизи King Kong. Ви можете бути здивовані, побачивши, у скількох фільмах з’явилася ця знаменита горила. Фільми про Кінг-Конга в хронологічному порядку: 1933-2024 Кінг-Конг (1933) 1933 рік став роком, коли фільм «Кінг-Конг» вийшов на великий екран.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA