Netflix фільми кіно новий рік мультфільм Різдво

Що подивитися перед Різдвом на Netflix: топ-25 атмосферних фільмів

Сейчас читают: 802
womo.ua

Якщо все, що вам потрібно на Різдво, — це подивитися кілька дуже веселих фільмів, то ви попали за адресою. Щороку в грудні ми змінюємо свої розклади задля купівлі подарунків, випікання печива, вечірок, спів колядок і — як ніколи — перегляду фільмів.

Тому Netflix підготував 25 різдвяних фільмів, які доступні для трансляції на стримінговому сервісі в Україні. Тож ви можете переглядати по одному щодня або коли є вільний час.

Якщо в цій добірці ви не знайшли фільм для вечірнього перегляду, ви можете скористатися адвент-календарем різдвяних та новорічних фільмів, які підготувала редакція WoMo. Читайте також: Адвент-календар новорічних мультфільмів: що подивитись з дитиною в грудні 2023 року 25 різдвяних фільмів для перегляду протягом усіх свят на Netflix Бебі Бос: Різдвяний бонус Святвечір обертається несподіванкою, коли Бебі Бос випадково міняється місцями з одним з ельфів Санти й опиняється на Північному полюсі. Поганці: Зіпсоване свято Щоб зберегти щорічну традицію різдвяних крадикул, пану Вовчуку та його банді доведеться спочатку швиденько відновити в місті святкову атмосферу. Найкраще.

Різдво. У житті! Коли доля зводить їхні родини разом на Різдво, Шарлотта прагне довести давній подрузі Джекі, що її життя занадто гарне, щоб бути правдою. Різдво з тобою У пошуках натхнення для святкового хіта попзірка виконує різдвяне бажання юного шанувальника зустрітися з нею та заразом отримує шанс на справжнє кохання. Щоденник Ноель На Різдво письменник прибирає будинок, у якому провів дитинство, і зустрічає жінку, яка шукає свою рідну матір.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA