актриса кар'єра новий рік особисте життя відомих людей Різдво

Донна Рід та її роль у фільмі «Це дивовижне життя»

Сейчас читают: 296
womo.ua

Американська акторка Донна Рід зіграла Мері в класичному фільмі «Це дивовижне життя» у напрочуд молодому віці. Ця роль стала найважчою для актриси за всю її кар’єру.

Класичний різдвяний фільм Френка Капри 1946 року «Це дивовижне життя» залишається одним із найбільш надихаючих і важливих фільмів усіх часів, причому багаторічний успіх фільму пояснюється незрівняною грою його акторського складу. Читайте також: Жіночий слід весільного маршу та до чого тут сестра Мендельсона Розповідаючи історію життя Джорджа Бейлі та його роман із Мері Гетч, який привів до його екзистенційної кризи напередодні Різдва 1945 року, вплив «Це чудове життя» значною мірою ґрунтується на хімії та досягненнях зірок Джеймса Стюарта та Донни Рід.

Донні Рід, яка народилася в січні 1921 року, було 25 років під час зйомок «Це дивовижне життя». Актриса була на 12 років молодша за свого колегу Джеймса Стюарта.

Актриса дебютувала у фільмі лише за п’ять років до цього у фільмі «Втеча», за яким послідували ще 16 ролей. Читайте також: Микола Вороний: борець із культом страждання Актриса привернула увагу режисера Френка Капри завдяки виконанню ролі мужньої військово-морської медсестри Сенді Девіс у військовому фільмі Джона Форда 1945 року «Вони були незамінними».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA