Washington Росія місто Washington Нео Washington Росія місто Washington

The Washington Post розповіли про проблеми із захопленою російською технікою » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 782
goneva.net.ua

Ця війна показала, в якому реальному стані більшість військової техніки, так званої "другої армії світу" - це далеко не ті яскраві картинки, які жителям РФ показують по телебаченню. Сотні захоплених російських танків та іншої військової техніки, одночасно являються і "трофеями", і "головним болем", адже потребують глибокого ремонту або зовсім не пригоді для використання за призначенням.  Про це пише The Washington Post.

Як повідомляє видання, значна частина захопленої ворожої техніки потребує серйозного ремонту. У результаті обладнання чекає на ремонтних майданчиках по всій країні, допоки не знайдуться деталі для неробочих частин. Боєць танкового підрозділу 25-ї десантно-штурмової бригади Вадим Устименко розповів журналістам про складнощі із захопленою технікою. «Та техніка, яку можна було просто запустити або вимагалося лише кількох хвилин роботи, можна було перерахувати на пальцях рук.

Та, що потребували ремонту і врешті-решт запрацювала, становила приблизно 30%. А ось приблизно 50% – це просто сміття, яке потребує дуже багато роботи», – повідомив військовий.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
В НАТО прокоментували бої за Соледар і Бахмут » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Мінфін США задоволений тим, як санкції та обмеження працюють проти РФ » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У РФ прийняли нові недолугі закони щодо міжнародно визнаних територій України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA