музика відео новини

Так звучить нова українська музична генерація. STASYA розбурхала новим треком та яскравим кліпом (ВІДЕО)

Сейчас читают: 715
hochu.ua

Відома українська виконавиця STASYA, яка не може терпіти шароварщину, потішила фоловерів новим якісним синглом. Цей трек надихне кожного на позитивні емоції, адже в ньому є свій унікальний настрій, що допомагає рухатися вперед ні на що не зважаючи."A YA" — нова композиція нашумілої авторки, в якій STASYA важливість жити в конкретну хвилину.

Виконавиця зауважує на тому, що не варто залишатися в полоні минулого. Про це HOCHU.ua повідомили у пресслужбі артистки. Читати також Це просто шедевр!

Alekseev приголомшив Мережу українською версією хіта "Как ты там" (ВІДЕО) Текст пісні має максимально спонукальний настрій. Небайдужий слухач неодмінно надихнеться атмосферою композиції.

Цей трек змушує рухатися вперед, незважаючи на різні перешкоди. STASYA переконує, що важкі моменти пройдуть і ми зможемо насолоджуватися успіхами, до яких дійшли завдяки нашій наполегливій праці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA