Нью-Йорк Стиль сукня зіркові образи літо 2023 Нью-Йорк

Емілі Ратаковскі показала стильний літній образ на кожен день (ФОТО)

Сейчас читают: 171
hochu.ua

Американська модель Емілі Ратаковскі прогулялась Нью-Йорком у стильній літній сукні, яка підкреслювала її струнку фігуру. Про це пише PageSix.Папараці зафільмували знаменитість 2 серпня, коли вона прямувала до Sony Music Studios у Нью-Йорку, щоб записати свій подкаст.

Емілі була вбрана в елегантну білу сукню з принтом. Доповнювали образ чорні чоботи, великі сонцезахисні окуляри та сумка бежевого кольору.

З прикрас цього разу на ній були лише сережки та каблучка. Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty Images Читати також Емілі Ратаковскі вперше прокоментувала скандальне розлучення з чоловіком: "Дами, чоловіки — сміття" Нагадаємо, що модель веде успішний подкаст “High Low” на Apple Podcast.

Також вона є автором мемуарів “Моє тіло”, що вийшли у 2022 році, та створила власну лінію одягу. Крім того, вона активний користувач Instagram, де має мільйон підписників, з якими часто ділиться досить відвертими фотографіями.Також раніше ми писали, що Емілі Ратаковскі застали за поцілунками з Гаррі Стайлсом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA