Нью-Йорк місто Нью-Йорк Стиль модель зіркові образи Нью-Йорк місто Нью-Йорк

Показала модний образ на щодень і блиснула ідеальним пресом: Емілі Ратаковскі прогулялася Нью-Йорком у коротесенькому топі (ФОТО)

Сейчас читают: 320
hochu.ua

У вівторок, 15 серпня, модель Емілі Ратаковскі прогулювалася Нью-Йорком, коли її заскочили папараці. Вона настільки звикла до представників медіа, що навіть не звертає на них уваги.Цього разу модель продемонструвала стильний образ на кожен день, який складався з чорного обтислого топу з написом та широких джинсів лососевого кольору.

Доповнювали образ Емілі білі кросівки, бежева сумка на короткій ручці та сонцезахисні окуляри. З прикрас на ній були тільки сережки-кільця.

Своє довге волосся модель залишила розпущеним. Читати також Емілі Ратаковскі проговорилася про стосунки з Гаррі Стайлсом: "Який він класний!" Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty ImagesВарто зазначити, що модель нерідко одягає речі, які підкреслюють її струнку фігуру та ноги або демонструють ідеальний прес.

Читати також Емілі Ратаковскі вперше прокоментувала скандальне розлучення з чоловіком: "Дами, чоловіки — сміття" Втім, власниця більш пишної фігури, акторка Крістіна Гендрікс, довела, що може мати не менш ефектний вигляд.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA