блогер макіяж

Помилки у макіяжі, які роблять образ "дешевим": ніколи так не робіть (ВІДЕО)

Сейчас читают: 153
hochu.ua

Красиво нафарбуватися може далеко не кожна. Як би образливо це не звучало, але без практики та відчуття стилю зробити це не так вже й просто: то рука затремтить і стрілка на очах вийде нерівною, то помада на губи лягає зовсім не тим кольором, як у рекламі, то з кольором тіней “не вгадуєш”, бо не використовуєш не свій кольоротип...

Варіантів насправді безліч. Однак є серед них усіх і найбільш популярні помилки. Таких усього три і їх перелічила популярна TikTok-блогерка Антонія Хайхем (Antonia Higham), яка дотримується стилю класичної елегантності і на яку підписані майже пів мільйона людей.

Дівчина рідко йде за сучасними трендами і багато людей вважають її думку дуже цінною. Читати також Безпрограшний акцент: варіанти літнього макіяжу з кольоровими стрілками (ФОТО) Цього разу блогерка розповіла, що жінкам варто відмовитися від:Раніше HOCHU.ua розповідав, як зробити універсальний вечірній мейкап.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA