новини шоубізнес Христина Горняк

Оце так тіло! Колишня Остапчука показала звабливі форми та зізналася, що перебуває у стосунках (ФОТО)

Сейчас читают: 736
hochu.ua

Екс-кохана знаменитого українського ведучого та шоумена Володимира Остапчука, відома блогерка й нотаріус Христина Горняк, показала свою ефектну фігуру.

Подробиці - в нашому матеріалі.Зі світлин, розповсюджених в  Instagram Горняк бачимо, що вона позує в леопардовому купальнику з розрізами у найпікантніших місцях.

Відомо, що Христина нині відпочиває на грецькому острові Міконос. Читати також Остапчук збирається жити в будинку зі своєю молодою дівчиною: Горняк натякнула на суд Останнім часом колишня дружина Остапчука все частіше ділиться ефектними світлинами.

Цього разу вона спокусила звабливими кадрами у леопардовому купальнику на фоні скель. Не можна не зауважити, що 36-річна жінка має розкішний зовнішній вигляд.Я сама собі сценарист і режисер життя,- зазначила Христина.Окрім того блогерка поспілкувалася зі своїми шанувальниками в Instagram-stories.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA