Україна місто Київ місто Маріуполь місто Марії душа Нео Україна місто Київ місто Маріуполь місто Марії

Святослав Вакарчук заспівав на скляному мосту у Києві, що потрапив під обстріл

Сейчас читают: 192
vogue.ua

10 жовтня Україна зазнала найбільшої ракетної атаки з боку росіян з 24 лютого: по нашій території було випущено близьк 80 ракет, половину з яких вдалося збити силам ППО.

Серед об'єктів, які вразили російські терористи - і відома у Києві туристична локація, скляний міст над Володимирським узвозом, побудований в 2019 році за ініціативи мера міста Віталія Кличка.

Попри обстріл, мост вцілив - і буквально за лічені години став новим символом незламності українців, а також приводом для теплих і зворушливих мемів.

А вже вдень, через декілька годин після обстрілу, на ньому заспівав лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук - аби підтримати українців, які вчора пережили справжню терористичну атаку. "Сьогодні я на нашому пішохідно-велосипедному мосту заспівав пісні, зокрема, "Місто Марії", яка присвячена Маріуполю, - розповідає Святослав Вакачурк. -  І знаєте, чому?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA