Україна Нео Україна

Святослав Вакарчук записав кавер на пісню You are so beautiful

Сейчас читают: 727
vogue.ua

UA So Beautiful – так перефразував Святослав Вакарчук назву хіта Джо Кокера You are so beautiful, написану ще у 1974 році. Лідер группи "Океан Ельзи" записав кавер на цей легендарний трек, присвятивши його Україні.

UA So Beautiful – зізнання у коханні країні особисто від Святослава Вакарчука, до якого приєднається кожен українець. "Більшість іноземців ледь не вперше побачили нашу країну на своїх екранах вже розбитою російськими ракетами і бомбами, палаючою у вогні…", – розповідає Вакарчук. – Ми ж показуємо світу Україну, яку ми так любимо — красиву, мирну, усміхнену, щасливу, якою вона була, ту, яку ми захищаємо щосекунди і якою вона обов'язково буде після нашої Перемоги".

На відео, що супроводжує пісню, неможливо дивитися без сліз. Вона задокументувало мирну, щасливу Україна – дивлячись на ці кадри зараз, здається, що це якесь минуле життя.

Мирний Майдан Незалежності, узбережжя Одеси, дніпровські кручі. . . Використані фото та відеоматеріали – здебільшого особисті архіви українців, які вони спеціально надсилали нам для створення саме цього відео, розповідають музиканти. "Світе, дивись #UAsoBeautiful".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA