Ivan Navi Jerry Heil Nino Basilaya Україна люди страхи позитив Ivan Navi Jerry Heil Nino Basilaya Україна

«Разом до перемоги»: українські артисти разом із талановитими дітьми записали трек на підтримку України

Сейчас читают: 973
cosmo.com.ua

Зірки українського шоу-бізнесу та талановиті діти творчого об’єднання «Парадіз», за підтримки благодійного фонду Маші Єфросиніної «Фонд Маша» створили надихаючу спільну композицію та відкрили збір коштів постраждалим від війни в Україні.

У всесвітній День творчості 21 квітня вийшов мегатрек «Разом до перемоги», у якому можна почути голоси  найвідоміших артистів України.

Оля Полякова, Dorofeeva, Zlata Ognevich, Tayanna, Позитив, Melovin, Оля Цибульська, MamaRika, Jerry Heil, Сергій Танчинець, Ivan Navi, Nino Basilaya та багато-багато інших — всі вони співають про неодмінну перемогу України разом з учасниками гурту ТОК та іншими дітьми з творчого об’єднання «Парадіз».

Автори музики, Ростислав Тодореску та Андрій Мельник, придумали цю мелодію ще вісім років тому, однак вона чекала свого часу та правильних слів, які написав Ян Запольських, автор тексту. «І слова, і музика пісні — вони уособлюють в собі ту найпотужнішу зброю, якої точно немає у тих, хто прийшов коїти лихо на нашу землю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA