Швейцарія здоровье Здоровое питание Нео Швейцарія

Справжнє золото: як соняшникова олія стала одним з головних суперфудів та beauty-інгредієнтів

Сейчас читают: 277
vogue.ua

Жовте поле, синє небо – це типовий український пейзаж, що з точністью відтворює кольори нашого прапору. Доля України в світовому експорту олії складає вражаючі 48% – ми експортер №1 в світі.

Були експортером №1. Після того, як росія розпочала війну проти України, світі очікує дефіцит соняшникової олії та зростання цін на неї.

Як соняшникова олія стала одним з головних суперфудів та beauty-інгредієнтів світу та чим вона корисна? "Я на власні очі бачила в Японії косметологів, які всіма правдами та неправдами видобували соняшникове масло, бо впевнені, що це чарівний засіб для масажу, – в книзі "Б'юті-міфи" зазначає зіркова косметологиня, засновниця Meder Beauty Science (Швейцарія) Тійна Орасмяе-Медер. – У Тайвані стикнулася з тим самим: на соняшниковій нерафінованій олії з України там роблять найдорожчий масаж тіла.

І дуже цим пишаються. У вітринах салонів висять вивіски «Наша олія з України!». Змивати олію одразу після масажу вкрай не рекомендовано, проте обіцяють шовкову шкіру вже через кілька годин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA